بررسی علت تغییرات سود عملیاتی "رافزا"
به گزارش کدال نگر بورس 24، شرکت رایان هم افزا در خصوص تغییرات بیش از 30 درصدی سود عملیاتی دوره 6 ماهه منتهی به 31 شهریور 1403 نسبت به دوره مشابه سال قبل توضیحاتی ارائه نمود.
دادستان عمومی و انقلاب تهران گفت:مطالبات واحدهای تولیدی از بخش دولتی و خصوصی را از طریق ظرفیت موجود در دستگاه قضایی پیگیری می کنیم.
به گزارش خبرگزاری مهر، علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران به همراه معاونین دادستان و جمعی از مدیران سازمان صمت استان، تعزیرات حکومتی تهران، بانک مرکزی و رئیس سازمان غذا و دارو با حضور در شرکت کارخانجات دارو پخش از خطوط تولید و آزمایشگاه های مختلف این مجموعه بازدید کرد.
صالحی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری که سال جاری را با نام «سرمایه گذاری برای تولید» نام گذاری کردند، همچنین حسب دستور رئیس قوه قضائیه به منظور حمایت از تولید و سرمایه گذاری مولد از بخش های مختلف تولیدی بازدید و جلساتی با حضور مدیران اجرایی برگزار شد تا از نزدیک در جریان مشکلات واحدهای تولیدی قرار گرفته و آنها را رفع کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه مقام معظم رهبری طی چند سال اخیر به مسئله تولید تاکید داشتند، در دستگاه قضائی ستاد اقتصاد مقاومتی تشکیل شده که این ستاد در دادگستری های سراسر کشور نیز فعال است. در دادسرای تهران نیز واحدهای تولیدی دارای مشکل یا تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی و در اولویت بازدید و اقدامات منتهی به احیا و حل مشکل قرار گرفته اند و به جهت حضور حداقلی تولیدگران خط ارتباطی به شماره 09961009950 از طریق پیام رسان های داخلی نیز پل ارتباطی این دادستانی با تولیدکنندگان است و علاوه بر آن با حضور اینجانب و همراهی مدیران و مسئولان مربوطه بازدیدهایی میدانی به صورت مرتب و برنامه ریزی شده صورت می پذیرد و پیگیری های لازم جهت رفع مشکلات آنها انجام می شود.
دادستان عمومی و انقلاب تهران بیان کرد: به همین منظور امروز از شرکت کارخانجات دارو پخش که در حوزه های متنوع دارویی فعالیت می کند و دارای سهم بالایی از بازار دارو است بازدید به عمل آوردیم تا در جهت حل مشکلات این مجموعه اقدام شود. از مشکلات مهم بحث تخصیص ارز، کمبود نقدینگی و پرداخت مابه التفاوت ارزی بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مصوباتی نیز تدوین و ابلاغ شد. در زمینه کمبود نقدینگی نیز می بایست بانک های عامل نسبت به تأمین و هدایت تسهیلات، جهت رفع مشکلات این حوزه تولید اقدام کند.
صالحی گفت: مشکل دیگر این شرکت مطالبات از بخش دولتی و خصوصی بود و مقرر شد با استفاده از ظرفیت واحد اقتصاد مقاومتی دادستانی تهران، وصول مطالبات واحدهای تولیدی مخصوصاً در حوزه دارو و صنعت دارویی را پیگیری کنیم.
وی بیان کرد: شرکت کارخانجات دارو پخش پرونده هایی در تعزیرات حکومتی دارند که حسب مصوبات جلسه مقرر شد سازمان تعزیرات حکومتی اقدامات لازم را به منظور تقسیط دیون قطعی و رفع محدودیت های شرکت ها در جهت حل مقررات داشته باشند که تولید این کالای راهبردی با مشکل مواجه نشده و خللی در تولید ایجاد نشود.
صالحی افزود: همچنین مصوب گردید با ارائه اسناد پرداخت رسمی و لازم الاجرا، اعطای مهلت مناسب جهت پرداخت دیون قطعی توسط بانک مرکزی مورد بررسی و اقدام واقع شود تا فرآیند تولید کالای راهبردی دارویی کشور با خلل مواجه نشود.
صالحی اضافه کرد: با توجه به توضیحات ریاست سازمان غذا و دارو، تخصیص ارز به منظور نوسازی ماشین آلات خطوط تولید دارو و همچنین تأمین مواد اولیه، در اولویت و در صدر فهرست بانک مرکزی قرار گیرد تا طبق فرمایش مقام معظم رهبری بیماران به جز درد بیماری متحمل رنج دیگری نگردند.
وی در پایان از همکاری دستگاه های اجرایی در حل مشکلات حوزه تولید تقدیر و تلاش های مضاعف به منظور حل مشکلات، اجرای مصوبات و تحقق حداکثری اهداف شعار سال را از مدیران حاضر مطالبه کرد.
{{name}}
{{content}}